Which Haircut Makes You Look Younger

Which Haircut Makes You Look Younger
Saçın kısa ya da uzun olması kişinin kullanımına ve bakımına göre genç gösterebilir. Her saç modeli güzeldir. Ancak yüzüne ve hayat tarzına uygun ise. Saçlar bir kadın için en önemli parçadır. Her kadın, yaşı kaç olursa olsun sağlıklı, bakımlı ve pek tabi genç görünmek ister. Saçın şekli uzunluğu yüzüne uygun olup olmaması çok önemlidir.
 
 Her Kişiye Uzun Saç Veya Kısa Saç Yakışmaz
 
 Kendi yüzünüzü, profilinizi iyi bilmeniz, size yakışacak saç modelini doğru tespit etmeniz çok önemli. Uzun saçın daha genç göstereceği konusunda genel bir yanılgı var. Oysa saçın rengi, yüzün şekli, hatta göz biçimi, boynun uzunluğu saçın ne kadar uzun olacağına karar vermenizi sağlamalı.
 
 Kıvırcık Saçlar
 
 Kıvırcık saç için uzun olması günlük hayat için daha kolay pratik olabilir. Ancak hafif dalgalı saçlar için boynun üstünde katlı kesim çok daha canlı ve genç gösterir. 
 
 Kumral Dalgalı Saçlar
 
 Saçınız kumral ve dalgalı ise omuzlarınıza gelecek şekilde, kat verilerek kesilen saçlar hem günlük kullanıma kolay hem de kişiyi genç ve canlı gösterecektir.
 
 Beyaz saçlar
 
 Genellikle orta yaş kadınlar beyaz saçlarını boyamayı tercih etse de son yıllarda gri, beyaz saç ön plana çıktı. Saçlarını beyaz bırakmış kadın uçlarının sağlıksızlığını keserek giderebilir. Beyaz gri saçlı kadınlar için, modelli kısa saç genç gösterir. Saçlarınız beyaz ve dalgalıysa kısa veya orta katlı model tercih edebilirsiniz. 
 
 Düz Saçlar 
 
 Düz saçlar için uzun kullanım her zaman tercih edilir. Düz, katsız, açık renklerdeki uzun saçlar, olduğunuzdan daha olgun gösterir.
 
 Saçın hangi yüze güzel olabileceğini ancak yüzün şekli belirler. Saç kesimi için yüzün şekli en önemli faktör. Saç kadın için aynı zamanda muhteşem doğal bir aksesuardır. Bu aksesuarını kendi yaşam tarzına en uygun olabilecek şekilde kullanması gerekir. Genel geçer kanı, kumral tonlardaki saçın katlı ve omuz hizası kesiminin daha canlı, enerjik, hareketli ve genç gösterdiğidir. 
 
 Saç Kesimini Yaşınıza Göre De Seçebilirsiniz
 
 Orta yaşlar için kısa, orta boy saç daha enerjik ve genç gösterebileceği gibi, orta yaşın üstünde kadınlar ( 65-70 üstü) kısa veya topuz yapabileceği kadar uzun saç tercih edebilir.
Labels: Young looking hairstyles Haircuts to make you look older short haircuts that make you look younger 60 haircuts that make you look 10 years younger Haircut styles womens hairstyles that make you look younger over 50 medium-length haircuts that make you look younger Hairstyles
July 30, 2022
Return to List
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN