bakir-rengi-10-adet-gelin-eldiveni-tul--3af9-.jpg
bakir-rengi-10-adet-gelin-eldiveni-tul--3af9-.jpg
bakir-rengi-10-adet-gelin-eldiveni-tul-519890.jpg
bakir-rengi-10-adet-gelin-eldiveni-tul-1e-f44.jpg
bakir-rengi-10-adet-gelin-eldiveni-tul--b69a-.jpg
bakir-rengi-10-adet-gelin-eldiveni-tul-47c-fb.jpg

Toptan Bakır Rengi 10 Adet Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni (TPTNtrnd46)

0,00
Fiyat : 36.54 USD(KDV Dahil)

Bakır Rengi 10 Adet Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni

ADET

Artır Azalt
Bakır Rengi 10 Adet Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Satışı 10 Çift Üzerinden Yapılmaktadır. Oldukça Kaliteli Tek En Likralı Tülden Yapılmıştır. Çok Rahat Bir Eldivendir. Özel Günlerde Balo,Davet,Parti ve Birçok Organizasyonda Tercih Edilebilir.

Bu yazıda, Hayalperest Boncuk'un bakır rengi 10 adet gelin eldiveni setini tanıtacağım. Bu set, sıcak ve çarpıcı bir görünüm elde etmek isteyen gelinler için mükemmel bir seçenektir.

Bu gelin eldiveni seti, göz alıcı bakır renginde tasarlanmıştır. Her bir eldiven, özgün detaylarıyla zarafeti ve şıklığı ön plana çıkarır. Bakır rengi, sıcak bir ton olup gelinlikle mükemmel bir uyum sağlar.

Set içerisinde bulunan 10 adet eldiven, yüksek kaliteli tül malzemeden üretilmiştir. Tülün hafif ve transparan yapısı, ellerinizi zarif bir şekilde sarmalar ve hareket özgürlüğü sağlar. Ayrıca, dayanıklı yapıları uzun süreli kullanım için idealdir.

Bu gelin eldiveni seti, düğün, nikah veya parti gibi özel günlerde stilinizi tamamlamak için harika bir seçenektir. Hayalperest Boncuk'un bakır rengi 10 adet gelin eldiveni setiyle farklı kombinasyonlar oluşturabilir ve çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve sipariş için [website adresi] üzerinden inceleyebilirsiniz. Bu setle özel günlerinizde sıcak ve etkileyici bir tarz sergileyebilir, kendinizi özel hissedebilirsiniz.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı