En Şık Vualet Gelin Şapkası Modelleri

En Şık Vualet Gelin Şapkası Modelleri

Türk toplumunun vazgeçilmezi hangi alanda kullanılırsa kullanılsın nostalji tasarımlarından faydalanmak isteyen gelin adayları Vualet Gelin Şapkası aksesuarlarından yana olmaktadırlar. En Şık modeller, en kaliteli ürünler aşağıdaki gibi sıralanmaktadır.

Gelin şapkası satın al

Tüllü Gelin Şapkası 

Gelin Şapkalarına eklendiğinde yüzü örten bir şapka türüdür. İnce bir yapıya sahiptir. Tül oranı hafiftir. Farklı renklerde olduğu gibi file kumaşlardan da üretilmektedir. İsteğe bağlı olarak taşlamada eklenebilmektedir.

Pudra Nikah Şapkası ve Eldiveni

Romantik görünümlerden hoşlanan gelin adaylarının hoşlandığı pembe ve pudra tonlarında kullanılan gelin şapkası modelidir.

İri Fiyonklu Gelin Şapkası Vualet Modeli

İddialı ve Şık bir hava taşımak isteyen gelinlerin tercih ettiği bir modeldir. Genellikle sade gelinliklerde kullanılmaktadır.

Fileli Gelin Tacı

Düğünlerinde Konfor arayan gelinler için kolay kullanıma sahip modellerdir.

Tüy Detaylı Beyaz Gelin Şapkası Modeli

Minyon görünüme sahip gelinlerin en çok tercih ettiği modeller arasında olmakla beraber nostalji havası taşımak isteyenlerinde kullandığı bir aksesuardır.

Dantelli Vualet Modeli

Saç modelini topuz olarak tasarlamış gelin adaylarının kullandığı ve aynı şekilde çok zarif olan aksesuar modelidir. Bu aksesuarla beraber incili küpe takmak çok yakışmaktadır.

İncili Vualet Modeli

İncili Tülden yapılmış bir vualet tasarımıdır. Zarif bir hava katmaktadır.

Yukarıda tanımı yapılmış vualet modellerini Hayalperest Boncuk firmamızda kolaylıkla ulaşarak hayallerinizi bir adım önde gerçekleştirebilirsiniz.
Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Nisan 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı