En Sık Yapılan 3 Makyaj Hatası

En Sık Yapılan 3 Makyaj Hatası

Doğru yapılan makyaj sizi olduğunuzdan genç ve daha güzel gösterebileceği gibi, yanlış yapılan bir makyaj ise olduğunuzdan yaşlı ve yorgun görünmenize sebep olabilir. Dolayısıyla yaptığınız makyaj hatalarını bilerek, bir daha tekrarlamamanız için bu tüyolara göz atmalısınız…

 YÜZ VE BOYUN BÖLGESİNİN FARKLI RENKTE OLMASI

Yüzünüzün renk tonuyla boynunuzun renginin farklı olmaması için mutlaka fondöten tonunuzu doğru ayarlamalısınız. Mükemmel bir fondöten, cilde sürüldüğünde cilt ile bütünleşebilen fondötendir. Yanlış tondaki fondöten seçimi ise sizi daha yaşlı gösterir.

EYELİNER’I YANLIŞ KULLANMAK

Yanlı uygulanan bir eyeliner, sizi olduğunuzdan yaşlı gösterir. Ayrıca gözlerinizi de küçük gösterir. Sadece üst kirpiklere içten dışa doğru belirgin bir çizgi şeklinde uygulamanız gerekmektedir.

TOPAKLANAN KİRPİKLER

Kurumuş bir rimel veya çok miktarda sürdüğünüz bir rimel, sizi olumsuz sonuçlarla karşılaştıracaktır. Rimeli en fazla iki kat sürmelisiniz. Rimellerinizi genelde 6 ay kadar muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca, rimeli kullanmadan evvel çalkalamalısınız ki boyaları topaklanmasın. Rimeli sürmeden evvel de fırça üzerindeki fazla boyayı da şişenin kenarına sürerek temizlemeniz gerekmektedir.

Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Kasım 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı