Gelin Çiçeklerinde Sezonun Trendleri

Gelin Çiçeklerinde Sezonun Trendleri

Gelin çiçeğinde en sevdiğiniz rengi seçip bu rengin açık ve kapalı tonlarını kullanarak kendi zevkinize uygun bir çiçek ortaya çıkarabilirsiniz. gelin çiçeklerinde aslına bakılırsa senelerce süre gelmiş çiçekler bizi karşılıyor. Nasıl ki moda kendini geçmişe yönelik yeniliyorsa gelin çiçeğinde de çok fazla belirgin özellikte; Yeni trendlerde çiçeğin yanı sıra yanına başka eklemeler yapılabiliyor. Boncuk tasarımı kurdele tasarımı farklı renkler çiçeğe desteklemeler yapılabilir.

 

Mor Cipsolu ve Yapay Çiçeklerle Harmanlanmış Gelin Buketi TakımEskiden de bildiğimiz gibi sade top şeklinde çiçekleri gelin adaylarımızı elinde görmek mümkündü, günümüzde de tercih haline gelen bu tip çiçekler hala rövaşta. Çiçeği her yerde bulabiliriz ama önemli olan gelin çiçeğinde o demetin nasıl sunulduğu nasıl tasarımlandığıdır. Buketin tarzı renk tonları bu aşama da bir hayli önemlidir.Gelin adaylarımız daha çok soft,naif,zarif olan modelleri tercih ediyorlar. Tabi bazı gelin adaylarımız da alışılagelmişin dışına çıkıp daha dikkat çekici renkleri seçebiliyorlar.

 

Kırmızı Kadife Güllü Krem Cipsolu Yuvarlak Gelin Buketi TakımKoyu borda tarzlarında koyu tonları tercih edebiliyorlar. özellikle de gelin çiçeğinde yapay çiçek ten daha fazla kurutulmuş veya yaş canlı çiçeklerde tercih edilebiliyor. Günümüzde de en çok tercih edilen gelin çiçeği modeli ise sade renk ve tonlarla tasarlanmış çiçeklerdir. Bembeyaz gelinliğin yanına vazgeçilmezi olan gelin çiçeğinin de beyaz lalelerden oluşan bir çiçek ile kombinleyeblirsiniz. Çokta sade olmasın diyorsanız çiçeğin iç kısmında yapraklar kullanarak biraz gelin buketine canlılık farkındalık katabilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz…

Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Temmuz 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı