Gelin Tacı Saça Nasıl Takılır?

Gelin Tacı Saça Nasıl Takılır?

Gelin taçları bir gelinin gelinliği ile kullanmayı en çok sevdiği, saç tasarımına şık bir hale getiren ve gelin adaylarını prensesler gibi hissettiren bir aksesuardır. Gelin taçları saç tasarımı yapıldıktan sonra saça oturtulur ve bütün bir gece boyunca sabit kalması beklenir. Aynı zamanda gelin tacı saçı yormamalı ve baş ağrısı yapmamalıdır. Tüm bu detaylar düşünüldüğü zaman konforlu bir gelin tacı kullanımı oluşabilmesi için gelin tacının saça doğru bir biçimde takılması gerekmektedir.

 Gelin taçlarını saç tasarımlarına yakışacak bir biçimde takabilmek kuaförlerin kolayca yaptığı bir işlemdir. Fakat seçilen gelin tacı saç tasarımına yakışacak bir biçimde saça yerleştirilmelidir. Kısaca bir gelin tacı seçiyorsanız seçtiğiniz gelin tacı saç tasarımınıza da yön verecektir. Her gelin tacını her model saça takmak mümkün değildir. Bir gelin tacı seçtiyseniz, tacınızın boyutları, taç üzerinde kullanılan taşlar ve süslemeler, tacın rengi gibi detaylar saç Tasarımına yön veren detaylardır. Gelin taçları, saça kolay takılacak biçimde tasarlanırlar. Pek çok taç modelinde saça tutunabilmesi için ekstra aksesuarlar bulunur. Eğer tacızın böyle bir aksesuarı yoksa, kuaförler firkete veya tel tokalar ile gelin tacını saça sabitlerler. Bu işlemi yaparken aynı zamanda saçın zarar görmemesine ve tacın saçı çekmemesine dikkat edilmelidir. Eğer gelin tacınız saçınıza tutturduktan sonra başınızda bir ağırlık veya saçlarınızda bir çekilme hissederseniz bunu mutlaka kuaförünüze söylemelisiniz. Tüm düğün günü ve gecesi boyunca saçınızda kalacak gelin tacının saçlarınızda herhangi bir rahatsızlık yaratmaması gerekir. Aksi takdirde başınız ağrıyabilir ve gününüz kötü geçebilir.

Tacınızı mutlaka saç tasarımınızın ardından saçınızın en uygun noktasına profesyonel kişiler tarafından takılmasını sağlayın. Tacın yanı sıra saça duvak da takılacağından taç seçiminizi daha hafif taçlardan yana kullanabilirsiniz. Büyük ve gösterişli taçları sevmiyorsanız saç aksesuarları da saçınızın düğün gününüzde çok şık görünmesini sağlayacaktır. Saçınızın saçınıza firkete ile olduğundan mutlaka emin olun ve sağlamlığını kontrol ettirin. Sağlamlığını kontrol edilmesi gece başınıza gelebilecek herhangi bir aksiliği engelleyecektir zira taç takmak zor bir işlemdir ve tek başınıza takılmayabilirsiniz

Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Eylül 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı