Gelin Tacı Seçiminde Dikkat Edilecekler

Gelin Tacı Seçiminde Dikkat Edilecekler

Gelinliğin olmazsa olmazı gelin tacı bir hanımefendiyi prenses gibi gösterecek olan bu ürünümüz kalitesiyle duruşuyla ve avantajlı fiyatıyla bir hayli göz kamaştırıyor. İhtiyacım olanı, ihtiyaç duyduğum anda buldum diyeceğiniz bir gelin tacının sizin olmasını istemez misiniz? Gelin tacı olmazsa da olur diyenler tekrar düşünün hayatınızda tek bir gün ve o gün unutulmayacak bir gün olacak. Bu günde sizler için özel tasarladığımız gelin tacı ile bir prenses gibi görünmek farkındalık yaratmak istemez misiniz? Peki neye dikkat etmek lazım.

Yapraklı Bordo Taşlı Gümüş Gelin TacıPeki nelere dikkat etmeliyiz. Gelin tacını seçerken önceliği kullandığımız saç modeline vermeliyiz.yani genelde gelin adaylarımız saç yapısına göre duvaklarına göre gelin tacını tercih ediyor.Gelin saçının toplu olması veya dağınık açık bir şekilde olması gelin tacının modelini değiştirir.Genel baktığımız zaman duvaklarda ya tam tur ya da yarım tur kullanabiliyorlar. bazen de adaylarımız düğünün konsepti ile alakalı olarak gelin tacını belirliyor. Bir kır düğünü ile salon düğünü tabi ki aynı olmuyor.

Sarı Dal Çiçekli Gümüş Gelin TacıÖrnek verecek olursak kır düğününde gelin tacı biraz daha serbest çiçeklerle süslenmiş bir tacın tasarımı gelin açısından daha hoş görünüm sağlar bu şekilde seçimimizi yapabiliriz. Balo salonu düğünlerinde ise genelde tercih edilen model biraz daha derli toplu tek yer odaklı gelin taçlarımızı seçebilirsiniz. yani dolayısıyla düğünün tarzı gelinliğin tarzı ve mekanın tarzı gelin tacı seçiminizde büyük rol oynar…

Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Ağustos 08, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı