Gelin Tacında Rakipsiz Fiyatlar

Gelin Tacında Rakipsiz Fiyatlar

Bir düğünde gelinin olmazsa olmazı elbette gelin tacıdır. Gelin tacı, her sezonda olduğu gibi 2021 yılında da hayal perest boncuk ayrıcalığı ile sizlerin karşısına birbirinden güzel model ve fiyatlarla çıkmaktadır. Son zamanların popüler bir aksesuarı olan gelin taçları, gelin olacak her bayan tercih etmektedir. Gelin tacı fiyatları 65 TL'den başlayıp, taç üzerindeki işçilik, malzeme ve tasarıma göre 399 TL 'ye kadar artmaktadır. Zevkinize ve bütçenize uygun birbirinden güzel gelin taç modellerini hayalperestboncuk'ta tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Buradan satın alacağınız taç ile düğünde kendinizi adeta prensesler gibi hissedeceksiniz.

Hiç düşünmeden zirkon taşlı gümüş renkli gelin tacını web sitemizden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünlerimiz arasında üç sıralı gelin tacı, gümüş yaprak desenli gelin tacı, zirkon taşlı gelin tacı, yoğun kristal boncuk işlemeli gelin tacı, yapraklı bordo taşlı gümüş çok hoş bir gelin tacı ise en çok satın alınanlar arasındadır.

Sizde düğün hazırlığı yapıyorsanız eğer bu en güzel ve özel gününüz de şık, modern, zarif ve ışıl ışıl bir görünüme sahip olmanız mümkün. Kendini stil sahibi olarak gören genç hanımlar bu gelin taçları ile sizler stilinize muazzam bir hava katacaksınız. Tüm gözlerin üzerinizde olacağı bir anı yaşamak her gelinin hakkıdır. İstediğiniz modeli web sitemiz aracılığı ile inceleyin ve güvenli bir şekilde satın alın.

Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Aralık 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı