Gözlerin Altına Karbonat Maskesi Uygulamak Ne İşe Yarar?

Gözlerin Altına Karbonat Maskesi Uygulamak Ne İşe Yarar?

Halk arasında soda olarak da bilinen karbonat; sodyum bikarbonat, karbondioksit, su ve sodyum bikarbonatın bileşimi ile oluşan alkali bir tuzdur.
     Günümüzde birçok kişinin ortak sorunu gözaltı morluklarıdır. Zamanımızın çoğunu genelde bilgisayar televizyon başında geçiriyoruz.

Gözaltı morlukları bizi sosyal yaşamda yorgun olarak gözükmemizi sağlar. Eskiden rövanşta olan yüksek bütçeli kremler yerini artık doğal ürünlere bırakmaktadır. Karbonat maskesi ile gözaltı morluklarından kurtulabiliriz

Göz Altı Morluklarına Karbonat Maskesi
      1 çay kaşığı karbonatı, 1 çay bardağı suda karıştırıp. Pamuk yardımıyla gözlerimize kompleks yaptığımızda göz altı morluklarından kurtulabiliriz. Göz maskesini uyguladıktan sonra cildinizin tahriş olmaması için cildinizi nazikçe ılık  suyla yıkayıp.  İsterseniz salatalık maskesiyle gözünüzü nemlendirebilirsiniz.

Karbonatın Cildimize Faydaları
     Çevre dostu olan karbonat, antitoksik ve temizleyici özelliğe sahiptir. Ciltte oluşan sivilce izlerinin giderilmesini sağlar. Aynı zamanda bakterileri öldürerek cildimizi kirlerden arındırmaya gibi daha birçok fayda sağlamaktadır.

      Banyodan çıktıktan sonra vücudumuzu kurulamalı ve nemliyken avucumuza aldığımız bir parça karbonatı koltuk altlarımıza sürdüğümüz gün içeresinde kokularla karşılaşmayız. Aynı zamanda karbonat vücudumuzu ölü deriden arındırır; 1 çay bardağı karbonatı, yarım çay bardağı suyla karıştırdığımızda  vücudumuza masaj yapıp, ölü deri ve siyah noktalardan kurtulabiliriz.

Etiketler: Karbonat yüze sürülürse ne olur? Karbonat maskesi göz altı morluklarına iyi gelir mi? Karbonat maskesi işe yarıyor mu? Karbonat maskesi kaç dakika bekletilir? Karbonat yüzde kaç dakika bekletilir? Karbonat ten rengini açar mı?
Eylül 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı