Hayal Tül İle Kristal Tül Arasındaki Fark

Hayal Tül İle Kristal Tül Arasındaki Fark

Hayal Tül düğün, nişan, kına sektörlerinde kullanılan bir kumaş türüdür. Hayal tülü diğer kumaş türlerinden ayıran en önemli özellik dökümlü nitelikte olmasıdır. Kristal Tül ise süsleme olarak kullanılan kumaştır.

  • Hayal tül kumaş tamamen polyesterden üretilmiş bir kumaştır. Sık dokunmuş ve gözenekli bir yapıya sahiptir. Oldukça soft yumuşak ve kaliteli bir kumaştır. Sağlam yapısı ve bulunduğu maddenin şeklini alması dolayısı ile en çok tercih edilen kumaş türleri arasında yer almaktadır. Kristal tül renkleri canlı parlak ve ışıltılı bir yapıda mevcuttur.
  •  Hayal tül gelin başlarında, gelinlik türlerinde de kullanıldığı gibi süsleme amaçlı doğum, nişan gibi özel kutlamalarda da kullanım alanı mevcuttur. Aynı şekilde davetlilere hediye hazırlayanlar için hayal tül oldukça kaliteli bir seçenek olmaktadır. Kristal tül hayal tüle oranla eğlence platformlarında doğum günlerinde, parti açılışları gibi özel günlerde daha fazla kullanılan üründür.
  • Kristal Tül gösterişi seven müşteriler için ilk seçenek olmaktadır. Süsleme alanı olarak kullanmasında en önemli niteliği çok sağlam ve oldukça esnek yapıda olmasındandır. Bu durumdan ötürü kristal tül balon süslemelerinden tül kese yapımına kadar geniş bir kullanım alanı yaratmaktadır kendine.
Siz değerli müşterilerde göz alıcı etkinliklere, çarpıcı süslemelere davetiye çıkarmak istiyorsanız, Kristal tül satın al - hayal tül satın al önerisi içinizi ferahlatacaktır.
Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Mayıs 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı