Hediyeleriniz İçin Rengarenk Kurdeleler

Hediyeleriniz İçin Rengarenk Kurdeleler

İpekten veya herhangi bir kumaştan tasarlanmış kıyafetleri süslemek, bir şey bağlamak, ambalaj paketlemeye kadar geniş kullanım yelpazesine sahip olan geniş ipekli şeritlere kurdele denmektedir. El sanatlarında kullanılan kurdeleler, farklı renk olanakları ile yaratıcı hediyelemeler için kullanılmaktadır. Düz kurdelelerle beraber dantelli ve simli kurdeleler günümüzde popülerliğini korumaktadır. Her alanda kullanım onayı sunan kurdeleler süsleme sanatında kullanılan en önemli aksesuarlardan biridir.

Kurdele satın al

Özellikle düğün organizasyonlarında hediyelik paketleme arayan müşteriler için birinci sıradaki materyallerdir. Kurdele modelleri dar veya geniş ölçekte olması kullanım alanına bağlı olarak tasarlanmaktadır. Hediye ambalaj süslemelerinde kullanılan kurdele boyutları çoğunlukla dar ve orta boyutludur. Hediyelerde doğal ve hoş bir görünüm yansıtan hediyeler sıklıkla kullanılmaktadır. İsteğe bağlı olarak renkli kurdeleler de mevcut durumda bulunmaktadır.

Saten kurdeleler en çok bilinen çeşitleridir. Kutlamalardaki ikramlık ve hediyeler için baskılı kurdeleler kullanılmaktadır. Bu kurdelelerde konsepte göre hazırlanmış mesajlar, anlamlı mottolar, isimlikler eklenebilmektedir. Aynı şekilde bu kurdelelere davet sahiplerinin isimleri de güzel yazı çeşitleri ile yazılabilmektedir.

Çikolata ve şeker gibi tatlı ikramlıkların hediye kurdelelerinde genellikle firmanın logoları, künyeleri bulunmaktadır. Buralarda kullanılan simli kurdelelerdir. Ürünlere şık ve havalı bir görünüm katmaktadır. Aynı zamanda kadife kurdelelerimizde genel yapısı ile bebek kıyafetleri ve birçok alanda tercih edilmektedir. Perdeler, yatak örtüleri, havlular, masa şeritleri gibi çeyizlerde de kullanım alanı vardır.

Firmamızda bulunan 1 adet kurdele 1 metre uzunluğuna tekabül etmektedir.
Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Nisan 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı