Kına İçin Ne Gerekiyorsa Uygun Fiyatlarla

Kına İçin Ne Gerekiyorsa Uygun Fiyatlarla

Eski geleneklerimizden birisi olan kına geceleri hala devam etmekte gelenek ve göreneklerine bağlı aileler düğünlerde kına geceleri yapmaktadırlar. Her gelinin baba evinden ayrılmadan önce kına yakılması hem hüzünlü hem de eğlenceli geçmektedir. Bazı yörelerde ise kızların bekarlığa veda partisinde kızların ellerine kına yaktığı da bilinmektedir.

Kına gecesi malzemeleri nelerdir?

Kına gecesi yapmak için bazı malzemeler gerekir bunlar kına sepetinden tutun, gelinin giyim tarzına kadar bir çok malzeme bulunmaktadır. Bunların başında en büyük ihtiyaç elbette bindallı kaftan modelleridir.  Ürünlerimiz içerisinde bordo buket kına takım seti, yine tüylü def, kalem ve nikah şekeri, işlemeli gelin kına duvağı gibi ürünleri bulmanız mümkündür. Kına gecenizi muhteşem bir şekilde organize etmeniz için ne gerekiyorsa uygun fiyatlarla hayalperest boncuk web sitemizde sizin ihtiyaçlarınıza yönelik ürünleri imal edip her çeşidi web sitemizde bulunduruyoruz.  Bu güzel gününüzün muhteşem geçmesi için hazırlıklarınızın tam olması gerekir.

Hem siz sorun yaşamayacak hem de düğün davetlileriniz memnun kalması için önceden hazırlığını yapmadan evvel bizimle iletişime geçmeniz size faydalı olacaktır. Piyasada ki görülmemiş en güzel seçme ürünleri ile karşınızdayız. Dekoratif kına çiçeklerinden, renkli boncuklu taşlara kadar gelini şık gösteren kına gecenizin yıldızı olarak parlamanız mümkündür. Kına malzemeleri için bulunan keseler, tefler, kınalar, rengarenk kutular, kına testileri, konuşma balonları gibi piyasada bulunmayan tüm kına malzemeleri bizde hayalperest boncuk sizin hayallerinizin kına gecesini yaşatacaktır.

Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Ocak 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı