Makrome İpi Çeşitlerimiz Güncellendi

Makrome İpi Çeşitlerimiz Güncellendi

Makromeler, çok uzun yıllardan bu yana ev dekorasyonu için yapılan süsleme çeşitlerindendir. Genel adı makrome işi olan bu tasarımlar kapı süsü, çiçeklik, masa üstü veya büyük ebattaki sepetler gibi pek çok farklı alanda yapılan bir tür el işidir ve çok sevilerek kullanılırlar. Makrome ipleri geçmişte birkaç çeşitken ve renk olarak daha sınırlıyken son yıllarda makrome işlerine oluşan talepler sebebiyle renk ve ip çeşitliliği artış göstermiştir. Makrome iplerinin kalınlığına göre taşıyıcılığı da artmaktadır. Bu sebeple kalın bir makrome ipi ile tavana asılabilen salıncakları bile tasarlayabilirsiniz.

Makrome ipleri kalınlığına göre çeşitlendirilirler. Penyeden hasıra kadar pek çok farklı malzemeden üretilmektedirler. Hayalperest boncuk olarak pek çok farklı makrome ipini sizler için bir araya getiriyoruz. Özellikle penye makrome ipleri renklilik açısından farklılığa ihtiyaç duyması sebebi ile onlarca farklı renkteki penye makrome ipini sizler için bir araya getirdik. Farklı kalınlıklardaki makrome iplerini farklı renklerde kategorilerimiz altından kolayca satın alabilirsiniz. 3 mm’den 8 mm’ye kadar farklı kalınlıklarda tasarlanmış olan makrome iplerimizin yanı sıra gramaj hesabı ile satılan renk renk makrome iplerimizi en kaliteli çeşitler arasından kolaylıkla seçebilirsiniz.

Makrome iplerimizi her geçen gün çeşitlendiriyor ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak güncelliyoruz. Yapacağınız tüm alışverişlerde en kaliteli makrome iplerine ulaşmanızı garanti ediyor, kolay ödeme imkanları, uygun fiyatları ve kaliteli ürünleri garanti ediyoruz.
Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Ocak 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı