Nikah Şapkası Ve Eldiven Modellerimiz Yenilendi

Nikah Şapkası Ve Eldiven Modellerimiz Yenilendi

Gelin şapkalarına eklenmiş yüzün bir kısmını örten ince ve hafif tüllü aksesuarlara vualet adı verilmektedir. Nikah kepi olarak da bilinmektedir. Gelin başı aksesuarıdır. Dantel, tül ve saten kumaşlardan tasarlanmaktadır. Retro bir görünüm yaratmak isteyen gelin adayları bu şapkaları çoğunlukla tercih etmektedir. Günümüzde gelinliği tamamlayan aksesuar olarak duvaklar tanınsa da güncel olarak artık duvak yerine kullanılacak gelin şapkaları trendler arasında yer almaktadır. Aslında minik duvak tanımlamasına uyarlanmış nikah şapkaları daha çok sade ve zarif bir görünüm katmaktadır. Abartı sevmeyen gelin adayları vualetten ve eldivenlerden yanadır. Gelinliğin modeli ve sac şeklin nikah şapkanı seçmen konusunda sana ip ucu verecek ürünlerdir.

Nikah Şapkası ve eldiven satın al

Sade stillerin yanı sıra saç bandı ve tülün bir arada kullandığı aynı şekilde iri çiçeklerle tüllerin birleşimi sonucu tasarlanmış vualetlerde çok şık bir izlenim vermektedir. Vualetler genellikle nikah törenlerinde mini elbiselerle beraber kullanılmaktadır. 2021 yılı ve son dönem itibarı ile maskülen duruşlu beyaz pantolon ve üst kıyafetlerle daha feminen bir stil olmaktadır.

Sitemizde bulunan bu gibi yeni modeller gelin adayları için ideal tasarımlar arasındadır. Nikah şapkalarımız çoğunlukla toplu saçlar ile beraber kullanılmaktadır. Ensede yapılmış sıkı bir topuz veya yukarıdan bağlanmış at kuyrugu vualetleri açığa çıkaracaktır. Vualetler gelin başının tam ortasına değil yüzün yarısını kapatacak şekilde başın yan tarafına doğru takılmaktadır. Bu durum isteğe bağlı olarak saç şekline ve yüz modeline göre farklılık arz edebilmektedir.

Tüllü ve dantel işlemelerle dikkat çeken vualetlerimizi Hayalperest Boncuk sitemizde kolaylıkla bulabilir ve törenlerinizde gelinliklerinizle tam bir uyum içinde tercih edebilirsiniz. Krem ve beyaz renklerimiz ağırlıktadır. Bu renklerle oluşmuş vualeti aynı zamanda takım eldivenlerle kullanmak istediğiniz zarafeti sizlere sunacaktır.

Sizlerde bu eşsiz görünüme ve zarafet temsiline sahip olmak istiyorsanız Sitemizdeki yeni model ürünlerimizi incelemeye başlayabilirsiniz.
Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Nisan 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı