Rüya Gibi Bir Düğün İçin Tek Eksiğiniz Bu Gelin Taçları

Rüya Gibi Bir Düğün İçin Tek Eksiğiniz Bu Gelin Taçları

Düğünler hem gelin adayları hem de damat adayları için unutulmaz anlar taşıyan anılardır. Özellikle gelin adaylarının detaylara boğulduğu bir dönem olan bu süreçler, tam bitti derken küçük detaylarla yeniden başlar. Giyilen gelinliğin tamamlayıcısı olan gelin tacı seçimi bu noktada gelin adaylarını meşgul eder.

  Bu süreç içerisinde düğün malzemeleri seçimi, kına gecesi malzemeleri, müzik seçimi, elbise seçimi, kına seçimi gibi birçok sorunla uğraşmak gerekir.

  Gelin Tacı Nedir?

  Gelin tacı, gelin adaylarının giyeceği tamamlayan en önemli aksesuarlardan biridir. Gelin taçları seçiminde dikkatli olmak gerekir. Gelin tacı modelleri çok çeşitli olmakla birlikte özellikle taşlı ve kristalli detaylı ve çiçekli gelin tacı modelleriyle gelin adayları yönlendirilir. Gelin tacı seçiminde mevsime ve modaya uygun olarak seçim yapmak gerekir.

  Gelin Tacı Seçiminde Sınırsız Seçim Alternatifleri Vardır

  Ayrıca, düğün malzemeleri içerisinde yer alan gelin tacı seçiminde gelin adayının saçına, gelinlikle uyuma ve gelin tacının fiyatlarına da seçim yaparken dikkat etmekte fayda vardır. Gelin tacı çeşitlerinde sınırsız bir seçim şansınız olsa da alternatifleri göz önünde bulundurarak, en doğru seçimi yapmanız gerekir.

 

 Gelin tacı seçimi yaparken, saç provası yapmayı ihmal etmemek gerekir. Yapılan gelin tacı seçimi saç veya gelinlikle uyumlu değilse o gelin tacını seçmeniz düğün töreninize gölge düşürebilir.

  Kına Gecesi Malzemeleri Nelerdir?

  Kına gecesinde kullanılan kına malzemeleri şunlardır.

 

 1-Kına tepsisi

 2-Kına sepeti

 3-Kına Örtüsü

 4-Kına eldiveni

 5-Kına gülü

 6-Kına Kesesi

 7- Kına Çerezleri

  Bu malzemeler kına gecesi için gerekli olan malzemelerdir.

  Kına Elbiseleri Neden Önemlidir?

  Kına gecelerinde kullanılan kına malzemeleri arasında en önemlisi kına elbiseleridir. Bu gece için özel olarak kullanılan elbiselere, kına elbisesi, bindallı ya da kaftan gibi isimler verilir.

  Kına Tacı Nedir?

  Kına gecelerinde kına yakım törenine katılan gelinin arkadaş ve arkadaşlarına dağıtılarak, kına dairesi yapılmasını sağlayan taçlara kına tacı denir. Kına gecesinde gelin adayının arkadaşları, akrabaları ile geçireceği özel gecede, giyilecek elbise ve diğer malzemeler önem taşır.

  Kına taçları, kına yakım törenine katılan gelinin arkadaş ve arkadaşlarına dağıtılır. Renkli tüllerden yapılan kına tacı çeşitleri olduğu gibi, özel işlemeli tüllerden yapılan kına taçları da bu gecelerde tercih edilir.

Etiketler: hobi, hobi malzemeleri, takı malzemeleri, hobi ürünleri
Mart 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı