Gül Kurusu Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni
Gül Kurusu Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni
gul-kurusu-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-e3f606.jpg
gul-kurusu-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-12894c.jpg
gul-kurusu-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-d6bf78.jpg
gul-kurusu-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-e042b8.jpg
gul-kurusu-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul-8-459a.jpg
gul-kurusu-uzun-sik-gelin-eldiveni-tul--841b-.jpg

Toptan Gül Kurusu Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni (TPTNtrnd67)

0,00
Fiyat : 4.79 USD(KDV Dahil)

Gül Kurusu Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni

ADET

Artır Azalt
Gül Kurusu Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Satışı 1 Çift Üzerinden Yapılmaktadır. Oldukça Kaliteli Tek En Likralı Tülden Yapılmıştır. Çok Rahat Bir Eldivendir. Özel Günlerde Balo,Davet,Parti ve Birçok Organizasyonda Tercih Edilebilir.

Bu ürün, hayalperestboncuk.com.tr tarafından sunulan gül kurusu rengindeki uzun ve şık gelin eldivenidir. Tul kumaştan üretilmiş olan bu eldiven, nikah, düğün veya parti gibi özel etkinliklerde romantik bir tarz oluşturmanızı sağlar.

Gül kurusu rengi, bu gelin eldivenine zariflik ve yumuşaklık katmaktadır. Uzun boyutlarıyla bileğinizden başlayarak kolunuzun üzerine kadar uzanır ve gelinliğinizle mükemmel bir uyum sağlar.

Tul kumaşın hafif ve yumuşak dokusu, eldiveni giyen kişiye konfor ve zarafet sunar. Gül kurusu gelin eldiveninin üzerindeki detaylar ve boncuklar, size romantik bir görünüm kazandırır.

Hayalperestboncuk.com.tr'nin uzman ekibi tarafından özenle tasarlanan bu gelin eldiveni, yüksek kaliteli malzemelerle üretilmiştir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz bir aksesuar olarak öne çıkar.

Eğer özel gününüzde romantik ve zarif bir tarz yaratmak istiyorsanız, gül kurusu rengindeki bu uzun gelin eldiveni tam size uygun. Size özgüven ve zarafet katacak, diğer gelinlerden farkınızı ortaya koyacak.

Hayalperestboncuk.com.tr üzerinden kolaylıkla satın alabileceğiniz bu gül kurusu gelin eldiveni, özel gününüzde unutulmaz bir aksesuar olacaktır. Romantik ve sofistike tarzınızı yansıtacak ve sizi benzersiz kılacaktır.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı