Pudra 10 Adet Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni
Pudra 10 Adet Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni
pudra-10-adet-gelin-eldiveni-tul-eldiv-31902c.jpg
pudra-10-adet-gelin-eldiveni-tul-eldiv-c-4e25.jpg
pudra-10-adet-gelin-eldiveni-tul-eldiv-eb8a6-.jpg
pudra-10-adet-gelin-eldiveni-tul-eldiv-b5a-89.jpg
pudra-10-adet-gelin-eldiveni-tul-eldiv-1513a2.jpg
pudra-10-adet-gelin-eldiveni-tul-eldiv-158-4f.jpg

Toptan Pudra 10 Adet Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni (TPTNtrnd50)

0,00
Fiyat : 36.54 USD(KDV Dahil)

Pudra 10 Adet Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni

ADET

Artır Azalt
Pudra 10 Adet Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Uzun Şık Gelin Eldiveni Tül Eldiven Nikah/Düğün/Parti Eldiveni Satışı 10 Çift Üzerinden Yapılmaktadır. Oldukça Kaliteli Tek En Likralı Tülden Yapılmıştır. Çok Rahat Bir Eldivendir. Özel Günlerde Balo,Davet,Parti ve Birçok Organizasyonda Tercih Edilebilir.

Hayalperest Boncuk'ta bulunan bu ürün, zarif ve şık görünümü ile gelinlerin tamamlayıcı aksesuarı olan eldivenler arasında özel bir yere sahip. Gri renkli ve 10 adet olarak satışa sunulan bu gelin eldivenleri, özellikle nikah, düğün veya parti gibi özel günlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Tül eldivenler, hafif ve ince dokusuyla ellerinizi zarif bir şekilde süslerken aynı zamanda rahat bir kullanım sunar. Gri renk ise klasik beyazın dışında farklı bir tercih arayan gelinler için mükemmel bir seçenektir. Bu eldivenler, gelinlik ile uyumlu olarak kullanılabileceği gibi, farklı renk ve tarzdaki kıyafetlerle de kombinlenebilir.

Kaliteli malzemeden üretilen bu eldivenler, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Parmaklarınızın hareketlerini kısıtlamadan ellerinizi koruyan ve güzelleştiren bu eldivenler, özel günlerinizde size şıklık katacak. Kendinize veya sevdiklerinize hediye olarak da tercih edebileceğiniz bu ürün, farklı tarzları bir arada sunarak her gelin adayının beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Eğer siz de şık ve zarif bir görünüm için gelinlikle uyumlu bir eldiven arıyorsanız, Hayalperest Boncuk'un gri 10 adet gelin eldiveni tam size göre. Bu ürünü sipariş vererek özel günlerinizde tarzınızı tamamlayabilir ve dikkat çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı