toptan-acik-kirmizi-kristal-boncuk-6-m-e8d0d8.jpg
toptan-acik-kirmizi-kristal-boncuk-6-m-e8d0d8.jpg

Toptan Açık Kırmızı Kristal Boncuk 6 mm (TPTNKRB-025)

0,00
Fiyat : 0.44 USD  + KDV
KDV Dahil : 0.52 USD

Toptan Açık Kırmızı Kristal Boncuk 6 mm

ADET

Artır Azalt
6 Mm Boyutunda Delikli Cam Kristal  Boncuk, Şatışı Şekli 1 Dizi Halinde Hesaplanır. Tek Dizede Yaklaşık 96 Adet Boncuk Bulunmaktadır. Kristal Dizi Cam Boncukları İle Tesbih, Bileklik, Kolye ve Benzeri Birçok Takı ve Aksesuarın Yapımında Kullanabilirsiniz.

Başlık: Tutkulu ve Canlı: Toptan Açık Kırmızı Kristal Boncuk 6 mm

Hayalperest Boncuk, tasarımlarınıza canlılık ve tutkulu bir dokunuş katmak üzere tasarlanmış Açık Kırmızı Kristal Boncuklar ile karşınızda. İşte bu ürünün öne çıkan özellikleri:

Tutkulu Kırmızı Tonu: Bu özel kristal boncuklar, açık kırmızı tonlarıyla dikkat çeker. Canlı ve enerjik renkleri, tasarımlarınıza tutkulu bir hava katmak için idealdir.

Çeşitli Kullanım Alanları: 6 mm çapındaki açık kırmızı kristal boncuklar, takı tasarımı, kolye yapımı, bilezik yapımı ve diğer el sanatları projelerinizde kullanabileceğiniz çok yönlü bir üründür.

Yüksek Kalite ve Parıltı: Hayalperest Boncuk'un Açık Kırmızı Kristal Boncukları, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Kristal parlaklığı, tasarımlarınıza ışıltı ve enerji katmaya yardımcı olur.

Hayalperest Boncuk'un Açık Kırmızı Kristal Boncukları, tasarımlarınıza canlılık ve tutkulu bir dokunuş eklemek isteyen sanatseverler için ideal bir seçenektir. Yaratıcılığınızı konuşturarak benzersiz ve etkileyici tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı