toptan-acik-turuncu-kristal-boncuk-6-m-6be-e7.jpg
toptan-acik-turuncu-kristal-boncuk-6-m-6be-e7.jpg
toptan-acik-turuncu-kristal-boncuk-6-m-9bbf-4.jpg

Toptan Açık Turuncu Kristal Boncuk 6 mm (TPTNKRB-021)

0,00
Fiyat : 0.44 USD  + KDV
KDV Dahil : 0.52 USD

Toptan Açık Turuncu Kristal Boncuk 6 mm

ADET

Artır Azalt
6 Mm Boyutunda Delikli Cam Kristal  Boncuk, Şatışı Şekli 1 Dizi Halinde Hesaplanır. Tek Dizede Yaklaşık 96 Adet Boncuk Bulunmaktadır. Kristal Dizi Cam Boncukları İle Tesbih, Bileklik, Kolye ve Benzeri Birçok Takı ve Aksesuarın Yapımında Kullanabilirsiniz.

Başlık: Canlı ve Enerjik: Toptan Açık Turuncu Kristal Boncuk 6 mm

Hayalperest Boncuk, tasarımlarınıza canlılık ve enerji katmak üzere tasarlanmış Açık Turuncu Kristal Boncuklar ile karşınızda. İşte bu ürünün öne çıkan özellikleri:

Enerjik Turuncu Tonu: Bu özel kristal boncuklar, canlı ve enerjik açık turuncu tonlarıyla dikkat çeker. Enerji dolu renkleri, tasarımlarınıza dinamizm katmak için idealdir.

Çeşitli Kullanım Alanları: 6 mm çapındaki açık turuncu kristal boncuklar, takı tasarımı, kolye yapımı, bilezik yapımı ve diğer el sanatları projelerinizde kullanabileceğiniz çok yönlü bir üründür.

Yüksek Kalite ve Parıltı: Hayalperest Boncuk'un Açık Turuncu Kristal Boncukları, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Kristal parlaklığı, tasarımlarınıza enerji ve ışıltı katmaya yardımcı olur.

Hayalperest Boncuk'un Açık Turuncu Kristal Boncukları, tasarımlarınıza canlılık ve enerji katmak isteyen sanatseverler için ideal bir seçenektir. Yaratıcılığınızı konuşturarak benzersiz ve etkileyici tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı