toptan-angelina-model-gelin-taci-ve-da-5d8d39.jpg
toptan-angelina-model-gelin-taci-ve-da-5d8d39.jpg
toptan-angelina-model-gelin-taci-ve-da-4963-9.jpg
toptan-angelina-model-gelin-taci-ve-da-a2de-7.jpg
toptan-angelina-model-gelin-taci-ve-da-148-a5.jpg
toptan-angelina-model-gelin-taci-ve-da--18fe2.jpg

Toptan Angelina Model Gelin Tacı Ve Damla Taşlı Küpe (TPTNKGT162)

0,00
Fiyat : 36.07 USD(KDV Dahil)

Toptan Angelina Model Gelin Tacı Ve Damla Taşlı Küpe

ADET

Artır Azalt

Angelina Model Gelin Tacı Ve Damla Taşlı Küpe Size Özel Gelin Tacı Ve Damla Küpe. Küpeler De Abiye, Taçta İse Özel Cam Boncuk Kullanılmıştır. Şık Zarif Bir Yapıya Sahiptir. Topuz Saça, Açık Saça, Türbana Ya Da Yarı Toplamalı Saçlara Kullanılabilir. Ürünler Haf Ve Parlaktır. Düğün de Nişan da Ve Diğer Özel Günlerinizde Kullanabilirsiniz.

Hayalperest Boncuk, zarafetin ve şıklığın sembolü olan Angelina Model Gelin Taçı ve Damla Taşlı Küpe ile gelinlerin kalbini çalmaya devam ediyor. Bu özel tasarım, düğün gününüzde sizi tam anlamıyla prenses gibi hissettirecek.

Angelina Model Gelin Taçı, zarif detayları ve incelikli işçiliği ile göz kamaştırıyor. Kusursuz bir uyum ve parlaklık sağlamak için özenle seçilen damla taşlarla süslenmiştir. Taçın gösterişli yapısı, saçınızın üzerinde taç gibi yükselirken sizi olağanüstü bir güzellikle taçlandırır. Davetlilerin gözlerini üzerinizde toplamanızı sağlayacak.

Ayrıca Angelina Model Damla Taşlı Küpe, taçla mükemmel bir uyum içindedir. Özel olarak tasarlanan bu küpeler, zarif bir stil ve zarafetinizi tamamlayan ışıltılı bir parıltı sunar. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan küpeler, taşlarının parlaklığını uzun süre korur ve her hareketinizde zarif bir dans eder.

Angelina Model Gelin Taçı ve Damla Taşlı Küpe, düğün gününüzdeki en önemli aksesuarlardan biridir. Hayalperest Boncuk tarafından özenle tasarlanan ve el emeği ile üretilen bu eşsiz parçalar, sizin özel gününüzde unutulmaz bir iz bırakmanıza yardımcı olacak.

Eğer gelinliğinizle mükemmel bir uyum ve zarafet arıyorsanız, Angelina Model Gelin Taçı ve Damla Taşlı Küpe tam size göre. Sadece sizin için özel olan bu parçaları, düğününüzdeki güzelliğinizi tamamlamak için tercih edebilirsiniz.

Hayalperest Boncuk'un Angelina Model Gelin Taçı ve Damla Taşlı Küpe ile düğün gününüzde farkınızı ortaya koyun. Sizi prenses gibi hissettirecek bu eşsiz parçalarla, unutulmaz bir gelin olmanın keyfini yaşayın.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı