toptan-gumus-jabbah-boncuk-islemeli-ge-5f9-43.jpg
toptan-gumus-jabbah-boncuk-islemeli-ge-5f9-43.jpg
toptan-gumus-jabbah-boncuk-islemeli-ge--4b38-.jpg
toptan-gumus-jabbah-boncuk-islemeli-ge-81cae7.jpg
toptan-gumus-jabbah-boncuk-islemeli-ge-8ec59b.jpg

Toptan Gümüş Jabbah Boncuk İşlemeli Gelin Kına Tacı Ve Mekik Damla Küpe (TPTNKGT468)

0,00
Fiyat : 31.54 USD(KDV Dahil)

Toptan Gümüş Jabbah Boncuk İşlemeli Gelin Kına Tacı Ve Mekik Damla Küpe

ADET

Artır Azalt

Jabbah Boncuk İşlemeli Gelin Kına Tacı Aralarında Kristal Boncuklarla İşlenmiştir.Tasarım Bir Üründür.Küpe İle Beraber Set olarak Gönderilir.

Özgün ve zarif bir gelinlik aksesuarıyla karşınızdayız! Hayalperest Boncuk'un muhteşem Gümüş Jabbah Boncuk İşlemeli Gelin Kına Tacı ve Mekik Damla Küpe seti, gelin adayları için benzersiz bir seçenek sunuyor.

Bu özel tasarım, incelikle işlenmiş gümüş ve göz alıcı boncuk işlemeleriyle bezenmiş kına tacıyla başlıyor. Geleneksel ve modernin mükemmel bir karışımı olan bu tacın detayları, her bir boncuğun özenle yerleştirilmiş olmasıyla dikkat çekiyor. Gümüşün zarif parıltısıyla birleşen boncukların incelikle işlenmiş desenleri, gelin adayına benzersiz bir ışıltı katıyor.

Setin tamamlayıcı parçası olan Mekik Damla Küpe ise tüm sadeliğiyle zarafeti temsil ediyor. İnceden genişlemeye doğru uzanan damla formu, zarafeti ve şıklığı bir arada sunuyor. Gümüş işlemeli boncuklar, küpenin her hareketinde hafifçe oynayarak gelinin güzelliğine zarif bir vurgu yapıyor.

Hayalperest Boncuk'un bu özel seti, gelinlerin özel günlerinde tüm gözleri üzerlerine çekmelerini sağlayacak eşsiz bir parça. Geleneksel Türk el işçiliği ile modern tasarımın buluştuğu bu kusursuz set, gelinlerin özel günlerinde zarafet ve benzersizlik arayanların tercihi olmaya aday.

Eğer özel gününüzde sıra dışı ve göz alıcı olmak istiyorsanız, Gümüş Jabbah Boncuk İşlemeli Gelin Kına Tacı ve Mekik Damla Küpe seti, sizin için mükemmel bir seçenek olabilir. Bu özel tasarım, gelin adaylarına unutulmaz bir görünüm vaat ediyor.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı