toptan-lila-tasarim-boncuklu-el-yapimi-67db-5.jpg
toptan-lila-tasarim-boncuklu-el-yapimi-67db-5.jpg
toptan-lila-tasarim-boncuklu-el-yapimi-c3-26d.jpg
toptan-lila-tasarim-boncuklu-el-yapimi-0884f4.jpg
toptan-lila-tasarim-boncuklu-el-yapimi-46c512.jpg
toptan-lila-tasarim-boncuklu-el-yapimi-0-066b.jpg
toptan-lila-tasarim-boncuklu-el-yapimi-17cce3.jpg
toptan-lila-tasarim-boncuklu-el-yapimi-8beb16.jpg

Toptan Lila Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı (TPTNKGT405)

0,00
Fiyat : 0.00 USD(KDV Dahil)

Toptan Lila Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı

ADET

Artır Azalt

Lila Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı Tasarım Parlak Kristal Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı Özel Bir Üründür. Alt Zemini Full Parlak Taşla Kaplanmıştır. Son Zamanlarda Gelinlerin EnÇok Tercih Ettigi Gelin Aksesuarı Grubundadır. Oldukça Göz Alıcı Malzeme Kullanılmııştır. Satışı 1 Adet üzerindendir.

 

Hayalperest Boncuk, zarafeti ve özgün tasarımlarıyla tanınan bir markadır. Bu markanın en yeni ve göz alıcı ürünlerinden biri olan Lila Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı, gelinlerin en özel günlerinde taşıyabilecekleri benzersiz bir aksesuardır.

Bu gelin tacı, el yapımı olarak özenle tasarlanmış ve her detayıyla göz kamaştıran bir şıklığa sahiptir. Lila rengiyle öne çıkan tasarım, dikkat çekici boncuk ve taşlarla süslenmiştir. Dalya motifleri ise feminen bir dokunuşla gelin tacına zariflik katmaktadır.

Ürün, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak özenle üretilmiştir. Tacın çift sıra tasarımı, daha fazla görkem ve ihtişam sağlar. Boncuk ve taşların yerleştirilmesindeki ustalık, her biri el işçiliği ile yapılan özel detaylarla desteklenmektedir.

Lila Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı, düğün gününüzde size zarafet ve güzellik katacak şık bir seçenektir. Sade gelinliklerle harika bir uyum sağlarken, gelinliklerinizi tamamlayacak bir detay olarak da öne çıkar.

Bu eşsiz gelin tacı, özel bir gününüzde size güven ve kendinizi özel hissetme imkanı sunar. Hayalperest Boncuk'un el yapımı tasarımlarıyla kalite ve zarafeti bir arada bulabileceğiniz bu gelin tacı, unutulmaz anılarınızın parçası olmaya adaydır.

Unutulmaz bir gelinlik deneyimi için Lila Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı'nı tercih ederek düğün gününüzde göz kamaştırıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Hayalperest Boncuk'un sunduğu kalite ve özgün tasarımlarla gelinliğinizi tamamlayın ve unutulmaz bir düğün deneyimi yaşayın.

 

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı