toptan-rose-tasarim-boncuklu-el-yapimi-dfd2d8.jpg
toptan-rose-tasarim-boncuklu-el-yapimi-dfd2d8.jpg
toptan-rose-tasarim-boncuklu-el-yapimi-5f1-4a.jpg
toptan-rose-tasarim-boncuklu-el-yapimi-4c5e-b.jpg
toptan-rose-tasarim-boncuklu-el-yapimi-94a8-4.jpg
toptan-rose-tasarim-boncuklu-el-yapimi-5c32dc.jpg
toptan-rose-tasarim-boncuklu-el-yapimi-16885d.jpg
toptan-rose-tasarim-boncuklu-el-yapimi--adb4-.jpg
toptan-rose-tasarim-boncuklu-el-yapimi--59e2-.jpg

Toptan Rose Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı (TPTNKGT404)

0,00
Fiyat : 10.06 USD(KDV Dahil)

Toptan Rose Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı

ADET

Artır Azalt

Rose Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı Tasarım Parlak Kristal Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı Özel Bir Üründür. Alt Zemini Full Parlak Taşla Kaplanmıştır. Son Zamanlarda Gelinlerin EnÇok Tercih Ettigi Gelin Aksesuarı Grubundadır. Oldukça Göz Alıcı Malzeme Kullanılmııştır. Satışı 1 Adet üzerindendir.

Hayalperest Boncuk olarak sunduğumuz Rose Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı, zarafeti ve şıklığı bir araya getiren özel bir gelin tacıdır. Bu eşsiz tasarım, gelinlerin en özel günlerinde dikkatleri üzerine çekmelerini sağlayacak muhteşem bir aksesuardır.

El emeği ile özenle hazırlanan bu gelin tacı, dalga şeklinde yerleştirilmiş boncuklarla bezenmiştir. İncelikli işçilik ve zarif detaylar, her bir boncuğun tek tek yerleştirilmesiyle ortaya çıkmıştır. Boncuklar, tüm dalya tasarımını saran romantik güllerle bir araya gelerek göz alıcı bir etki yaratır.

Dalya Çift Sıra Gelin Tacı, gelinlerin saçlarına kolayca takılabilir ve sabit kalabilir. İnce tellerle desteklenmiş olan bu güzel aksesuar, her saç şekline uyum sağlayabilir ve size rahat bir kullanım deneyimi sunar. Aynı zamanda hafiftir, bu da gün boyu rahatlıkla taşımanızı sağlar.

Bu özel gelin tacı, düğününüzde sizi benzersiz kılar ve tarzınızı tamamlar. Sade gelinliklerle bile mükemmel bir uyum sağlar ve size zarif bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda gelin buketi, el çiçeği veya diğer düğün aksesuarlarıyla da mükemmel bir şekilde kombinlenebilir.

Rose Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı, özel gününüzde unutulmaz bir iz bırakmanızı sağlayacak göz alıcı bir parçadır. Size benzersiz bir zarafet ve şıklık sunar. Her detayı düşünülerek tasarlanmış olan bu gelin tacı, hayallerinizi süsleyecek bir seçenektir.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı