toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-e5-4ca.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-e5-4ca.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-6cd1-7.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly--94be-.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-064b-4.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly--2ef1-.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-aaa3-9.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-941591.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-b6-450.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-c-589f.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-4-a6c0.jpg
toptan-tasarim-boncuklu-el-yapimi-daly-6b4806.jpg

Toptan Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı (TPTNKGT403)

0,00
Fiyat : 10.06 USD(KDV Dahil)

Toptan Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı

ADET

Artır Azalt

Tasarım Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı Tasarım Parlak Kristal Boncuklu El Yapımı Dalya Çift Sıra Gelin Tacı Özel Bir Üründür. Alt Zemini Full Parlak Taşla Kaplanmıştır. Son Zamanlarda Gelinlerin EnÇok Tercih Ettigi Gelin Aksesuarı Grubundadır. Oldukça Göz Alıcı Malzeme Kullanılmııştır. Satışı 1 Adet üzerindendir.

Bu linkteki ürün, tasarım boncuklu el yapımı bir dalya çift sıra gelin taçını temsil ediyor. Dalya çift sıra gelin taçları, gelinliklerin tamamlayıcısı olarak kullanılan zarif ve şık baş aksesuarlarıdır. Bu özel taç, zarafeti ve estetiğiyle öne çıkıyor.

Bu el yapımı gelin taçı, ustalıkla tasarlanmış boncuk işlemeleriyle süslenmiştir. Boncuklar, taçtaki dalya desenini vurgulayan ayrıntılı bir şekilde yerleştirilmiştir. Zarif ve gösterişli bir görünüm elde etmek için, çift sıra boncuklar kademeli olarak düzenlenmiştir.

Bu dalya çift sıra gelin taçı, gelinlerin özel günlerinde dikkat çekici bir görünüm elde etmelerine yardımcı olur. Taç, saçta kolayca sabitlenebilen dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ürün, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak el yapımı olarak üretilmiştir ve ayrıntılara özen gösterilerek tasarlanmıştır.

Bu zarif ve benzersiz gelin taçı, gelinlikle mükemmel bir uyum sağlayarak düğün gününde gelinlerin güzelliğini tamamlar. Özel bir gün için tasarlanmış olan bu taç, gelinlere zarif ve büyüleyici bir görünüm kazandırır.

Eğer hayalperest bir gelin adayıysanız ve düğününüzde farklı bir tarz yaratmak istiyorsanız, bu tasarım boncuklu el yapımı dalya çift sıra gelin taçı sizin için ideal bir seçenek olabilir.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
                           
Çerez Kullanımı